GRATIS EBOOK

Bakken met Okae Kinderthee

In dit gratis ebook inspireer ik je met de verschillende toepassingen van kinderthee, die heel goed samen met je kind te bereiden zijn! 

Met onder andere deze recepten:

apple crumble

Wat is er nu lekkerder dan een warme apple crumble op een regenachtige dag? In Apple Pie Pool zit naast rooibos ook appel, kaneel, venkel, kruidnagel en zoethout, wat deze apple crumble extra veel smaak geeft!

cheesecake

Deze cheesecake is niet alleen heerlijk, maar ziet er ook onwijs leuk uit in een (kinder)beker! De topping van deze cheesecake is gemaakt van heerlijke zoete Strawberry Spa gelei! 

thee gelei

Thee gelei is een heerlijk alternatief voor bijvoorbeeld jam en kan heel goed als brood- toast- of wrapbeleg gebruikt worden. Ook is het een lekkere én verantwoorde smaakmaker door de yoghurt of kwark. In het ebook leer je hoe eenvoudig deze gelei te maken is!
 

HAAL ALLES UIT JE THEE

Wist je dat Okae Kinderthee niet alleen heerlijk is om op te drinken, mdaar dat je er ook heerlijk mee kan bakken? Het kan de basis zijn, bijvoorbeeld bij het maken van een thee gelei, maar het kan bijvoorbeeld ook een smaakmaker in je cake. Omdat de thee 100% biologisch is en vrij van suiker en cafeïne kan het heel goed gebruikt worden in baksels voor kinderen. In het gratis ebook inspireer ik je met de verschillende toepassingen van kinderthee, die heel goed samen met je kind te bereiden zijn! 

Shop kinderthee
       Volg Okae!       
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon

Klantenservice

Over mij

Veelgestelde vragen

Algemene voorwaarden

Verzend- en retourbeleid

Contact

Levering in 1-2 dagen

Verzending vanaf €3,20

Gratis verzonden vanaf €60,-

Informatie

Ilona Valster

Okae for kids
Rosendaalsestraat 375

6824 CK

Arnhem

info@okaeforkids.nl

+316 11414015

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen, winacties en het laatste nieuws!

© 2020 by Okae for Kids