"Als Kinderdagverblijf hebben wij voor Okae for Kids kinderthee gekozen omdat wij het belangrijk vinden om kinderen een gezonde start te bieden en daarmee een fundament voor gezondheid later in hun leven. De biologische kinderthee van Okae for Kids draagt hier voor ons aan bij!'

S. Martinez, Kdv Pipoo

de voordelen voor kinderopvang

Warm én koud

Doordat Okae thee geen cafeïne bevat kan het zowel warm als koud gedronken worden. De smaken zijn zelfs speciaal geselecteerd en getest door kinderen om ook koud (als limonade) te drinken. Omdat ze ook een mooi kleurtje afgeven aan het water is het verschil met 'ranja' zelfs niet te zien!

Piramidezakjes

Het schenken van losse thee kan in de kinderopvang voor de nodige problemen op het gebied van hygiëne zorgen. Juist daarom zit de thee wel in een zakje, maar dan wel ongebleekt en gemaakt van maïszetmeel, waardoor de zakjes 100% biologisch afbreekbaar zijn. 

100% biologisch

De handgeplukte stukjes fruit en kruiden die Okae gebruikt komen uit biologische theetuinen en worden volgens biologisch protocol geproduceerd en opgeslagen. De kwaliteit is gelijk aan losse thee maar dan met het gemak van een zakje.

Suikervrij

Okae kinderthee bevat geen toegevoegde suikers in tegenstelling tot een glas aanmaaklimonade (gemiddeld 4 suikerklontjes). En dat terwijl een kind er eigenlijk maar 3 op een dag kan verwerken! 

_kinderthee_theepot_biologische_thee.web

VRAAG EEN PROEFPAKKET AAN

En ervaar ook in jouw kinderopvang de voordelen van kinderthee!

Ontdek de 4 smaken kinderthee

       Volg Okae!       
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon

Klantenservice

Over Ilona

Veelgestelde vragen

Algemene voorwaarden

Verzend- en retourbeleid

Contact

Levering in 1-3 dagen

Verzending vanaf €2,95

Gratis verzonden vanaf €45,-

Informatie

Ilona Valster

Okae for kids
Rosendaalsestraat 375

6824 CK

Arnhem

info@okaeforkids.nl

+316 11414015

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen, winacties en het laatste nieuws!

© 2020 by Okae for Kids