top of page
2 in 1 Montessori leertoren keuken jongetje eet.webp

Unieke leertoren

Wil jij je zoon of dochter ook graag op een veilige keukenkruk mee laten helpen in de keuken? Maar ook dat dit meubel nog een andere functie heeft in huis, wanneer jullie niet aan het koken of bakken zijn? Dan is deze houten leertoren misschien wat voor jullie! Hij heeft namelijk ook een.. glijbaan

Wist je dat...

Houten leertoren aan aanrecht.jpeg

meehelpen in de keuken de zelfstandigheid en het zelfvertrouwen van kinderen vergroot?

 het daarnaast ook de acceptatie van gezonde voeding verhoogd? 

 en dat samen koken en bakken ontzettend gezellig kan zijn, zonder stress of angst dat je kind kan vallen of niet stevig genoeg staat? 

 dit mogelijk is door middel van een leertoren? En hier ook een multifunctionele variant met tafeltje en glijbaan van te koop is? 

Wat is een leertoren?

Een leertoren is een soort hoge keukenkruk waardoor je kind veilig bij het aanrecht kan staan en zo mee kan helpen met koken, bakken en afwassen. Het principe van de leertoren is afkomstig uit de Montessori filosofie waarbij de uitspraak 'help mij het zelf te doen' centraal staat. Met een leertoren als keukenhulp kan je zoon of dochter zelfstandig bij het aanrecht staan en zo meehelpen in de keuken. 

2 in 1 leertoren.webp

Glijbaan

Multifunctioneel

Deze leertoren is uniek in zijn soort door de toevoeging van een glijbaan die standaard meegeleverd wordt. Gebruik je de leertoren niet in de keuken? Dan is het een leuk speeltoestel in de woonkamer.

 

Optioneel kies je zelfs voor het 3-in-1 model waarbij de leertoren inklapbaar is tot een tafeltje! Deze variant is voorzien van sluitscharnieren zodat hij altijd veilig in gebruik is. 

functies

Kleinschalige productie in Letland

Deze unieke keukenhulp wordt met de hand gemaakt en slechts op kleine schaal geproduceerd in Letland door Martin en zijn vrouw Aija. De leertoren is gemaakt van hoogwaardig berken multiplex hout (Baltisch plywood). Dit hout is veilig, milieuvriendelijk en helemaal natuurlijk, wat betekent dat elk item uniek is en zijn eigen houtnerf patroon zal hebben. De leertoren is afgewerkt met een natuurlijke, kindveilige en milieuvriendelijke coating.

REVIEWS

"We zijn zo blij!!! Wat een mooi meubel, nu al zoveel pret! Dank en de verpakking was ook mooi met het pakpapier en de strikken eromheen! "

L. van der Holst

Tafeltje van houten Montessori leertoren.jpeg

"We hebben de leertoren aangeschaft voor de eerste verjaardag van ons zoontje en ondanks dat hij nog eigenlijk een beetje te klein is voor de leertoren zijn we wel echt superblij met onze aanschaf. Hij kan er nu al lekker tegen aan gaan staan (staat nog niet zelfstandig), de glijbaan "opklimmen" of z'n speelgoed van de glijbaan laten glijden. De toren staat daarnaast erg mooi aan ons aanrecht en kan niet wachten totdat hij hierin kan gaan staan. De levering was ook zeer netjes! Alles was heel mooi en netjes verpakt en eenvoudig om in elkaar te zetten met de bijgeleverde beschrijving. De leertoren is kwalitatief echt super! Het hout ziet er prachtig uit en het product straalt uit dat het met liefde is gemaakt. Ik weet zeker dat we hier nog heel veel plezier aan gaan beleven!"

Else

Houten Leertoren bij het aanrecht.jpeg
shop leertoren

De eigenschappen op een rij:

 gemaakt van hoogwaardig berken multiplex hout

 zeer stabiel en veilig 

 stimuleert het zelfvertrouwen en de acceptatie van gezonde voeding

 geschikt voor kinderen vanaf ca. 18 maand oud (tot zeker 4 à 5 jaar)

 multifunctioneel: inclusief glijbaan!
 

 optioneel ook inklapbaar tot tafeltje

Deze leertoren is erg leuk in combinatie met:

Liever eerst in het echt bekijken?

Kom langs in de Kids Foodstore! De leertoren is hier namelijk ook te zien en uit te proberen. 

 

Rijnstraat 9, Arnhem

Openingstijden: 
Di en Do: 10.00-14.00u
  

Woe, Vr, Za: 10.00-17.00u

bottom of page