Kinderthee mango ingrediënten.webp

Unieke thee

Bij de gehele ontwikkeling van Okae kinderthee hebben kinderen centraal gestaan. Zo hebben ze eerlijk hun mening gegeven over de smaak en de verpakking, maar zijn er ook bewust keuzes gemaakt voor alleen de allerbeste ingrediënten. Bovendien is alleen thee gekozen die ook koud heerlijk te drinken is. Op deze manier biedt Okae een gezond en smaakvol alternatief voor limonades en frisdranken!

Testing

Zowel jongens als meisjes in verschillende leeftijden hebben allerlei verschillende soorten thee getest totdat we de vier echte topsmaken te pakken hadden die zowel warm als koud heerlijk zijn én een mooi kleurtje afgeven aan het water.

100% biologisch

De handgeplukte stukjes fruit en kruiden die Okae gebruikt komen uit biologische theetuinen en worden volgens biologisch protocol geproduceerd en opgeslagen. 

Ontwikkeling

Piramidezakjes

De theezakjes zijn ongebleekt en gemaakt van milieuvriendelijk PLA, waardoor de zakjes 100% biologisch afbreekbaar zijn. Daarnaast wordt het effect van losse thee verkregen door extra grote zakjes die geur, kleur en smaak optimaliseren. 

Verpakking

De doosjes van Okae kinderthee kunnen door het unieke ontwerp ook door de brievenbus bezorgd worden. Dit is niet alleen duurzamer, maar scheelt ook in de verzendkosten! 

DE EIGENSCHAPPEN

de 4 smaken kinderthee

       Volg ons!       
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon

Informatie

Okae for kids
Rosendaalsestraat 375

6824 CK

Arnhem

info@okaeforkids.nl

+316 11414015

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen, winacties en het laatste nieuws!

© 2019 by Okae for Kids