bonbons met fruitpoeder.jpg

Wie gaan jullie verrassen?

Binnenkort is het weer Valentijn! Juist in deze periode is het natuurlijk extra leuk om iemand te verrassen. En hoe kan je dat nu beter doen dan met... zelfgemaakte gevulde bonbons die ook nog eens hartstikke verantwoord zijn? Ze zijn heel goed samen met kinderen te maken en zelfs de allerkleinste kinderen kunnen meehelpen!

Lijkt het jullie ook leuk om... 

 Samen echte gevulde bonbons te maken?

 Maar dan wel verantwoord, dus zonder toegevoegde suikers en 100% biologisch? 

 Inclusief bonbon doosje dat jullie zelf kunnen versieren?

 En wil je dat graag allemaal in 1 pakket ontvangen, zonder dat jij nog weer voor op pad moet om de ingrediënten te zoeken? 

Dan is de Valentijnsbox wat voor jullie!

WAT IS DE VALENTIJNSBOX?

De Valentijnsbox is een DIY pakket om samen met je zoon of dochter verantwoorde, gevulde bonbons te maken voor Valentijn. De box is helemaal compleet met alle materialen en ingrediënten om direct aan de slag te gaan. Denk aan de bonbon vorm, chocolade, vulling en een bonbon doosje dat jullie zelf kunnen versieren! En het leuke is: de smaak van de vulling kies je zelf! Alles zit in een brievenbusdoos en kan dus tegen lagere verzendkosten verzonden worden. Het recept zit er gedrukt bij, maar er is ook een online workshop waarin ik stap voor stap laat zien hoe je ze kunt maken. De producten zijn van hoge kwaliteit, 100% biologisch en glutenvrij!

Hoe het werkt:

shop icon.png

stap 1

Bestel de limited Valentijnsbox online

(OP = OP)

unboxing2.png

stap 2

De box wordt in de eerste week van februari naar je verzonden. 

online icon2.png

stap 3

In de box zitten alle ingrediënten, materialen en het recept. Via een speciale link kan je de workshop ook digitaal bekijken. 

decemberbox iconen banner.png
 

Wat zit er in de box: 

bonbons met fruitpoeder.jpg

Siliconen bonbon vorm (hartjes) van Silikomart. Deze kan je later ook weer gebruiken om bijvoorbeeld yoghurtsnoepjes te maken! Heb je deze vorm al? Dan kan je de box ook zonder vorm kopen.

✓ 200 gram extra pure, biologische chocolade

✓ 100 gram ongebrande, ongezouten, biologische cashewnoten (voor de vulling)

✓ Okae for Kids gevriesdroogd biologisch fruitpoeder naar keuze (voor de vulling). De rest van het zakje kan je gebruiken voor heerlijke smoothies, yoghurt bowls en meer!

✓ Biologische honing, optioneel te gebruiken als extra zoetstof. Mocht je vegan bonbons willen maken, kan je dit vervangen door ahornsiroop.

✓ Bonbon doosje dat kinderen zelf kunnen versieren (inclusief gekleurd lint en hartjes stickers)

✓ Een gedrukt recept

✓ Toegang tot het Okae for Kids platform waarop een online workshop staat waarin ik stap voor stap uitleg hoe je de bonbons kunt maken en je ook al je vragen kunt stellen. 

De totale waarde van de Valentijnsbox incl. online workshop is zeker €39,95 maar ik verkoop hem voor €32,95. Als earlybird (tot 28 januari) kost de box zelfs maar €29,95

Fruitpoeders bonbons.jpg

Kies zelf je vulling!

De vulling wordt in de basis gemaakt van cashewnoten, maar deze kan je zelf op kleur en smaak brengen met fruitpoeder van jouw keuze! Ga voor Strawberry Sparkle (lichtroze), Raspberry Rise (donkerroze), Blueberry Boost (paars) of Pineapple Power (lichtgeel)!  

En het leuke van de box is dat je de bonbon vorm daarna kan gebruiken als vorm voor het maken van gezonde yoghurtsnoepjes en het fruitpoeder dat je over houdt kan je gebruiken voor bijvoorbeeld....

broodbeleg

Deze cashewnotencrème maak je eenvoudig met het fruitpoeder van jouw keuze. Zo heb je een heerlijk verantwoorde spread voor op brood!

yoghurtsnoepjes

Deze heerlijke yoghurtsnoepjes maak je van (plantaardige) yoghurt, fruitpoeder, agar agar en eventueel een beetje honing of ahornsiroop!

smoothies

Fruitpoeder is ook ideaal om lekkere smoothies te maken! Voeg wat bananen, avocado en (plantaardige) melk toe samen met wat poeder en je smoothie is klaar!

Koop hieronder direct de Valentijnsbox! 

Geen product

 
bonbons doosje 4.jpg

Inclusief zelf te versieren

bonbon doosje!

In het pakket zit ook een bonbon doosje dat kinderen zelf kunnen versieren. Is je zoon of dochter nog te jong om mee te helpen met het maken van de bonbons, dan kan hij of zij alsnog meehelpen door het doosje te versieren! Pak de stickers, stiften en verf uit de kast en maak een persoonlijk doosje voor degene die jullie willen verrassen!

Ook leuk als cadeau!

bonbons met fruitpoeder.jpg

Wil jij graag iemand verrassen met een Valentijnsbox? Dat kan natuurlijk ook! Geef dit dan aan bij de opmerkingen, incl. het adres waar het naartoe verzonden moet worden en jouw persoonlijke boodschap die er bij mag. Ik zorg voor de rest!