Uniek fruitpoeder

Wil jij je kind geen toetjes, snoepjes en baksels geven die vol zitten met schadelijke stoffen? Een goed alternatief is gevriesdroogd fruitpoeder, dat je als natuurlijke kleur- en smaakstof kunt gebruiken. Dit superfood is gemaakt van puur fruit, 100% biologisch en zit bomvol voedingsstoffen en vezels.

kopje thee meisje herfst.webp

Voor bedrijven

Okae for Kids werkt samen met vele verschillende bedrijven. Denk aan bedrijven in de kinderopvang of horeca die kinderthee willen schenken, maar ook aan bedrijven die graag een wederverkooppunt willen zijn. 

Daarnaast geef ik workshops en lezingen aan onder andere kinderdagopvang, BSO's en scholen. Benieuwd wat ik voor jullie organisatie kan betekenen? Stuur me gerust een bericht of lees hieronder meer.

Warm én koud

kinderthee kruidenthee lemon lagoon

Doordat Okae thee geen cafeïne bevat kan het zowel warm als koud gedronken worden. De smaken zijn zelfs speciaal geselecteerd en getest door kinderen om ook koud (als limonade) te drinken. Omdat ze ook een mooi kleurtje afgeven aan het water is het verschil met 'ranja' zelfs niet te zien!

Piramidezakjes

biologische kinderthee afbreekbaar theezakje

Het schenken van losse thee kan in de kinderopvang voor de nodige problemen op het gebied van hygiëne zorgen. Juist daarom zit de thee wel in een zakje, maar dan wel ongebleekt en gemaakt van maïszetmeel, waardoor de zakjes 100% biologisch afbreekbaar zijn. 

100% biologisch

ingrediënten rooibos kinderthee apple pie pool

De handgeplukte stukjes fruit en kruiden die Okae gebruikt komen uit biologische theetuinen en worden volgens biologisch protocol geproduceerd en opgeslagen. De kwaliteit is gelijk aan losse thee maar dan met het gemak van een zakje.

Suikervrij

suikervrije limonade met aardbei smaak

Okae kinderthee bevat geen toegevoegde suikers in tegenstelling tot een glas aanmaaklimonade (gemiddeld 4 suikerklontjes). En dat terwijl een kind er eigenlijk maar 3 op een dag kan verwerken! 

De voordelen van kinderthee voor de kinderopvang

"Als Kinderdagverblijf hebben wij voor Okae for Kids kinderthee gekozen omdat wij het belangrijk vinden om kinderen een gezonde start te bieden en daarmee een fundament voor gezondheid later in hun leven. De biologische kinderthee van Okae for Kids draagt hier voor ons aan bij!'

S. Martinez, Kdv Pipoo

 

Workshops & Lezingen

Voor de kinderdagopvang, BSO's en scholen in de omgeving van Arnhem organiseer ik ook kookworkshops. Samen gaan we aan de slag en maken de lekkerste gerechtjes, zoals regenboogpizza's of springrolls, fruitlollies, gezonde koekjes, smoothies of yoghurtsnoepjes. Ook kunnen we aan de slag met eetbare bloemen en is er een workshop 'snack engineering'. In overleg is er zeer veel mogelijk. Een oven is geen vereiste want er zijn meer dan voldoende lekkere gerechtjes te maken zónder oven. 

Voor bedrijven buiten omgeving Arnhem zijn er daarnaast online workshops mogelijk. In dat geval ontvangen jullie een pakket met materialen en ingrediënten en een digitaal te volgen workshop. Meer weten? 

Ook als jullie op zoek zijn naar voorlichting (aan personeel of ouders) over gezonde voeding of advies en begeleiding bij het opstellen van een voedingsbeleid help ik jullie graag verder. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur gerust een bericht. 

moeder dochter proeven baksel in de keuk

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
 
_kinderthee_theepot_biologische_thee.web

Neem contact met mij op

Voor het aanvragen van een proefpakket kinderthee of meer informatie over workshops, lezingen en wederverkoop

Bedankt voor de inzending!