top of page
yumbox lunchbox aqua.jpg

Een écht goede lunch mee naar school?

Maak gezonde broodtrommels klaar, zonder gedoe! 

20 lunchboxen in 2 uur tijd (1)(1).png

Een gevarieerde, gezonde lunch zorgt ervoor dat je kind zich verzadigd voelt, kan concentreren en de hele dag energie heeft!

aanhalingstekens.png

Al meer dan 150 deelnemers! 

Wil jij ook...

Lunchbox en tas.jpg

Een gezonde broodtrommel aan je zoon of dochter meegeven? 
 

Met meer variatie dan alleen brood? Het liefste ook met meer groente?
 

Waarbij je kind zich goed kan concentreren en voldoende energie voor de schooldag heeft? 
 

Maar dan zonder daarvoor elke ochtend uren in de keuken te staan? 

Dan is de workshop Gezonde Lunchbox wat voor jou!

Onze oudste is zo blij met z’n lekker gevulde broodtrommels! Eerst vond hij het wel spannend. Wat vinden andere kindjes ervan? Lust ik het wel? (Dat laatste hadden we natuurlijk al geregeld want alle baksels zijn lekker getest. Maar toch). Maar beide dagen de trommel helemaal leeg! Hij geniet er enorm van! L.v.K. 

aanhalingstekens.png

Wat houdt de workshop in?

Tijdens deze online workshop leer je wat opgroeiende kinderen nodig hebben qua voeding om zich op school goed te kunnen concentreren en volop energie te hebben voor een drukke schooldag. Ik vertel je waar een gezonde en gevarieerde lunchbox uit bestaat en daarna is het tijd om aan de slag te gaan! Met behulp van de 'GO methode' bereid je in 2 uur tijd maar liefst 20 lunchtrommels voor zodat het je 's morgens geen extra tijd kost. 

Hoe het werkt:

shop icon.png

stap 1

Schrijf je op de website in voor de online workshop (maak hierbij een account aan)

online icon2.png

stap 2

Je krijgt automatisch toegang tot de gehele workshop die je in eigen tempo kunt volgen (let op: start vanaf 15 augustus)

icoon koken bakken.png

stap 3

Mbv receptkaarten en een planner maak je eenvoudig gevarieerde lunchboxen!

Waarom is een lunch met alleen brood niet voldoende?

samen cakejes proeven.jpeg

Opgroeien
Jonge kinderen zijn nog volop in de groei. Niet alleen het lichaam zelf zal groter worden; ook hersenen zijn nog volop in ontwikkeling. Voor een goede, gezonde groei is het belangrijk dat kinderen voldoende eiwitten, gezonde vetten en groentes binnen krijgen. 

Drukke schooldagen

Daarnaast is het voor schoolgaande kinderen belangrijk dat ze zich in de klas kunnen concentreren en dat ze voldoende energie hebben voor een drukke schooldag. Een lunch met alleen boterhammen levert helaas onvoldoende voedingsstoffen hiervoor. Gelukkig zijn gezonde lunchboxen óók haalbaar als je niet zoveel tijd en inspiratie hebt!

Online workshop gezonde lunchbox mockup.jpg

De workshop

De online workshop kan je op ieder moment en in je eigen tempo volgen. Naast een informatief deel met uitleg over het hoe en waarom van een gezonde lunchbox, ontvang je alle materialen en handvatten om aan de slag te gaan volgens de 'GO methode'.


Deze methode staat voor 'Gezond en Om te groeien' waarbij je in 2 uur tijd 20 lunchboxen voorbereid! De recepten zijn eenvoudig en bevatten eiwitten, gezonde vetten en groentes. Uiteraard ontvang je alle materialen hiervoor, denk aan boodschappenlijstjes, receptkaarten en een handige planner.

In totaal bevat de workshop maar liefst 3 sets met recepten, waarbij elke set staat voor het voorbereiden van 20 lunchboxen. Het enige dat je 's morgens zelf nog maakt is 1 gezonde boterham en evt. wat gesneden groente of fruit (maar ook daar deel ik tips voor!). De informatie uit deze workshop kan je keer op keer blijven gebruiken en is ook geschikt als je meerdere schoolgaande kinderen hebt. 

Ervaringen van anderen

Megan Evenblij

Wat een geweldige cursus: fijne info over wat kids nodig hebben om gezond te zijn én om te groeien. Dat klinkt logisch, maar met de geleerde info ga je toch anders kijken naar wta je meegeeft. De schema's maken me helemaal gelukkig. In 2 uur ben ik voor zeker 5 weken voorzien! Het geeft ons rust en duidelijkheid. Superblij mee en het geld meer dan waard!

Rosanne

Leuke en praktische workshop. Wat ik fijn vind is dat je met simpele veranderingen de lunchbox een stuk gezonder kunt maken

Annelien

 De receptjes zijn lekker en duidelijk uitgeschreven en ook het overzichtje met wat je dan exact in de boterhamdoos moet meegeven vinden wij super handig! Ons zoontje heeft zo elke dag op school een boterhamdoosje met allerlei lekkers (veel leuker dan die saaie boterhammen) en het is nog eens voedzaam erbij! Wij vinden deze workshop een echte aanrader en zijn zo blij dat we de stap gezet hebben deze aan te kopen.

Reviews
inhoud workshop

Dit is wat je krijgt:

diverse lunchtrommels gevuld gezond.jpg

✓ Onbeperkte toegang tot de workshop 

✓ Duidelijke filmpjes en uitleg over het maken een gezonde lunchtrommel

✓ Handige boodschappenlijsten  

✓ Overzichtelijke receptkaarten .

✓ Lunchboxplanner per 20 lunchboxen
 

✓ In totaal ontvang je aan recepten en planners voor maar liefst 60 lunchboxen

✓ EXTRA: handige downloads met tips voor bijvoorbeeld broodbeleg en drinken voor naar school
 

✓ BONUS: Kortingscode voor 10% korting op alle schoolspullen in de webshop!

De normale prijs van deze online workshop is €59,95 maar ik verkoop hem tijdelijk voor slechts €37,95!

De voordelen van deze workshop:

banner_edited.png
1291783_artificial_artificial intelligence_brain_smart_ai_icon.png
4681652_clock_time_watch_icon_edited.png

100% kidsproof recepten

Goed voor de (hersen)ontwikkeling

Tijdbesparend, geen stress in de ochtend

voorpoefje

Voorproefje? Download het recept van voedzame haverrepen

veelgestelde vragen

Klaar om van start te gaan? 

bottom of page