Verzend- en retourbeleid

VERZENDING 

Ik probeer de verzendkosten  en het verzendmateriaal zo beperkt mogelijk te houden. Daarom is bij het ontwerp van de verpakking van de kinderthee en het fruitpoeder al rekening gehouden met de afmetingen, zodat de doosjes en zakjes precies in een brievenbusverpakking passen. Bovendien hoef je op deze manier niet thuis te blijven voor je pakket!
 

 • Alle pakketten worden binnen 1 à 2 werkdagen verstuurd met pakketpost van PostNL. Deze worden van maandag t/m zaterdag geleverd. Je ontvang een track & trace mail van MyParcel met daarin de actuele status van de bezorging. 

 • De verzendkosten bedragen €3,95 per brievenbusverzending inclusief Track & Trace en altijd in een stevig doosje verpakt. Past je bestelling niet door de brievenbus, dan bedragen de verzendkosten €4,95 (incl. Track & Trace). 

 • ​Is je bestelling boven de €60, dan betaal je geen verzendkosten.
   

​Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen op ons adres in Arnhem. Op die manier bespaar je de verzendkosten. Dit kan echter alleen op afspraak, die je kunt maken via info@okaeforkids.nl.

Verzending naar België

 • Omdat België geen brievenbusverpakking kent bedraagt verzending naar België standaard €8,15 (pakketpost incl. track & trace). Is de bestelling boven de €100, dan betaal je geen verzendkosten. 

RETOURBELEID

Ik doe mijn uiterste best de producten in de webwinkel zo goed mogelijk te omschrijven en weer te geven. Ruilen of retourneren mag echter altijd zonder opgave van reden, mits de verpakking gesloten is. 

 • Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren

 • Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen

 • Indien het product in goede orde retour is ontvangen wordt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na aanmelding van je retourzending gecrediteerd 

 • Stuur je echter alleen een deel van je aankoop terug, dan wordt alleen het artikelbedrag gecrediteerd en niet de verzendkosten

 • De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening
   

​Voor meer informatie over ons retourbeleid of het ontvangen van een retourformulier kan je een mail sturen naar info@okaeforkids.nl of het contactformulier invullen. 
 

Mocht je na openen van de verpakking om welke reden dan ook niet tevreden zijn, neem dan ook contact met ons op via info@okaeforkids.nl of middels het contactformulier. Er wordt dan altijd naar een passende oplossing gezocht.