top of page
lunchboxen header.jpg

Back to School

Het nieuwe schooljaar komt er weer aan en dat betekent ook vaak ook tijd voor een aantal nieuwe schoolspullen. Op deze pagina vind je alle musthaves voor een gezonde start van het nieuwe schooljaar: van lekvrije drinkfles, herbruikbaar boterhamzakje en bento lunchtrommel tot workshop over een gezonde lunchbox! 

Voorkom natte schooltassen met een (écht) lekvrije drinkbeker. Drinken ook koel houden? Kies dan voor een thermosfles. 

Gezond broodbeleg: No Sugar Daddies chocopasta!

Zijn jouw kinderen dol op chocopasta maar mag het eigenlijk wel iets gezonder?  Reguliere chocoladepasta uit de supermarkt zit bomvol suikers en andere toevoegingen en zal ik zeker niet aanbevelen als beleg. Wil je toch af en toe een verantwoorde chocoladepasta op brood smeren? Kies dan de heerlijke chocopasta's van No Sugar Daddies! Romig van smaak en enkel gezoet met vezelrijke dadels. Verkijgbaar in de smaken original, extra hazelnoot en extra puur!

Lunchbox en tas.jpg

15% korting

Maak gezonde broodtrommels klaar, zonder gedoe!

Een gevarieerde, gezonde lunch zorgt ervoor dat je kind zich verzadigd voelt, kan concentreren en de hele dag energie heeft! Wil jij dit ook aan je zoon of dochter meegeven, maar weet je niet hoe je dit kunt doen zonder er veel tijd voor kwijt te zijn? Volg dan de online workshop en bereid in 2 uur tijd maar liefst 20 lunchtrommels voor! Tijdelijk met 10% korting: gebruik de code 'gezondelunch' bij de betaling van de workshop.

Lunchtrommel tip: voeg een briefje toe!

Heeft jouw zoon of dochter moeite om weer te starten en wennen aan een nieuw schooljaar? Dan zijn de broodtrommelbriefjes echt wat voor jullie. Je stopt het briefje in de lunchtrommel en laat daarmee even weten dat je aan hem of haar denkt. Er zijn briefjes met en zonder tekst, die je zelf kunt schrijveDe briefjes vaker gebruiken? Plastificeer ze dan! Je vindt de briefjes bij verderop bij alle back to school producten.

image (3).jpg

Lekvrije Yumbox lunchbox

De Yumbox lunchboxen zijn ideaal wanneer je je zoon of dochter meer variatie mee wilt geven naar school. De vakken kunnen volledig afgesloten worden zodat zelfs sausjes en yoghurt in de trommel kunnen en groente en fruit niet de boterhammen raakt. Verkrijgbaar in vele kleuren en prints!

SNG_ANIMALS_Walvissen - met snacks.jpg

Herbruikbaar boterhamzakje

Liever een zakje in plaats van een trommel? Deze herbruikbare zakjes van Roll 'n eat zijn ideaal voor het meenemen van broodjes, groente of fruit. Er passen wel 4 boterhammen in! De binnenkant is eenvoudig af te spoelen (kan ook in de wasmachine) zodat je hem zo weer opnieuw kunt gebruiken.

Shop hier je back to school items

gebruik het filter om snel producten te vinden

Shop back to school