top of page
Kiddikutter met naam.jpg

Geef een gepersonaliseerd en veilig kindermes cadeau

Wil jij jouw (klein)zoon of -dochter een echt uniek cadeau geven? Bestel dan een veilig kindermes, mét eigen naam! Met een speciaal kindermes kunnen kinderen zelfstandig in de keuken aan de slag, zonder dat jij je als (groot)ouder zorgen hoeft te maken of het wel veilig is. Er zijn drie verschillende soorten kindermessen, die allen te personaliseren zijn: Het Skagfa Montessori mesje, de populaire Kiddikutter en het Opinel kindermes. Hieronder vind je informatie per type kindermes.

Skagfa Montessori kindermes

Skagfa Montessori kindermes

Dit mesje is al geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar oud. Kinderen snijden met dit mesje door het maken van een hakbeweging. Het mesje is te gebruiken voor groente en fruit en kan nu als optie gegraveerd worden. Bekijk de productpagina voor meer informatie.

Houten Kiddikutter kindermes

De Kiddikutter is een uniek mesje want hiermee kunnen kinderen door alle texturen snijden, zónder zichzelf in de vingers te snijden! Het vergroot het zelfvertrouwen en de zelfstandigheid en draagt bij aan het eten van gezonde voeding. Geschikt vanaf ca. 2 à 2,5 jaar oud en verkrijgbaar in kleur of in houten variant. De houten variant is te personaliseren met naam.  

Gepersonaliseerd Kiddikutter kindermes
Opinel kindermes le petit chef

Opinel Le Petit Chef mes

Voor de iets oudere kinderen is een Opinel mes geschikt. Dit mes is speciaal ontwikkeld voor kinderen, maar is wel echt scherp. Het mes wordt geleverd met vingerbescherming en is geschikt vanaf een jaar of 7. Ook dit mesje kan voorzien worden van naam!

Gravering door TextTim 

De mesjes worden gegraveerd door het bedrijf TextTim uit Arnhem. Deze collega ondernemer is gespecialiseerd in het graveren en personaliseren van houten producten. Er wordt gebruik gemaakt van een computergestuurde laser die de tekst in het hout brandt. Dit geeft niet alleen een luxe uitstraling maar het is vooral beter voor het milieu. De gravering wordt met precisie uitgevoerd en is voelbaar in het hout. Tip: Ook erg leuk in combinatie met een gepersonaliseerd broodplankje!

Let op: In eerste instantie is dit een tijdelijke actie. De mesjes worden allemaal tegelijk gegraveerd, waardoor er geen standaard levering van toepassing is. Kijk bij het mesje van jouw keuze voor de actuele levertijden.

Twijfel je welk mes geschikt is voor jouw zoon of dochter?

Lees dan de blog waarin ik alle varianten uitgebreid bespreek met alle voor- en nadelen en de leeftijdsindicatie. Zo weet je zeker dat je een mesje koopt dat geschikt is voor jouw (klein)zoon of -dochter. 

Gepersonaliseerd broodplankje voor kind
bottom of page