zusjes eten watermeloen in groentetuin.w

Wil jij je kind echt gezonde voeding geven?

Maar hoor je zoveel tegenstrijdige adviezen als het gaat om de beste voeding voor je kind? Dan kan ik je verder helpen. Als (online) kindervoedingscoach geef ik advies en help ik bij al jouw vragen en twijfels over gezonde voeding.

 

Ook als jouw zoon of dochter klachten heeft zoals buikpijn, eczeem, een moeilijke stoelgang of vermoeidheid help ik je graag verder. Wil je weten wat ik kan voor jou kan betekenen? Lees dan verder of stuur me een bericht.

ktno_edited.jpg
MBOG_edited.jpg

Herken jij dit...

voedingscoach voor kinderen samen bakken

 Elke avond is het een strijd aan tafel. De gezelligheid is ver te zoeken en het is een drama om je kind(eren) groentes te laten eten

Je kind geeft aan slechts een paar dingen te lusten en je bent bang dat hij of zij daardoor te weinig vitamines binnen krijgt

✓ Overdag vraagt je zoon of dochter erg vaak om iets te eten maar je weet niet goed of je er verstandig aan doet om dan ook iets te geven. Ook twijfel je wát je het beste kunt geven.
 

✓ Je zoon of dochter heeft overgewicht of regelmatig klachten zoals buikpijn, vermoeidheid, oorontsteking, eczeem, diarree of juist obstipatie.
 

✓ Je wilt graag natuurlijker eten en de juiste voeding aan je kind geven maar hebt geen idee waar je moet beginnen en je wordt overspoeld door tegenstrijdige adviezen

Dan help ik je graag verder!

In mijn aanpak:

voedingsadvies iconen)wit.webp

Staat jouw zoon of dochter centraal

adviseer ik op basis van natuurlijke voeding 

 en heb ik 100% aandacht voor jullie persoonlijke situatie

Waar ik bij kan helpen

lastige eters

Is gezond eten op z'n zachts gezegd lastig? Weigert jouw kind groentes of eet hij of zij vrijwel altijd hetzelfde? Grote kans dat de sfeer aan tafel er inmiddels ook onder leidt en dat is erg zonde, want zeker niet nodig! Ik help je graag door uit te leggen waarom kinderen soms voedsel weigeren en biedt praktische handvatten om hier mee om te gaan. In een persoonlijk plan met verrassingspakket verwerk ik verschillende tips, opdrachten en activiteiten zodat gezond eten weer leuk wordt!

klachten

Heeft jouw zoon of dochter last van klachten zoals eczeem, overgewicht, buikpijn, oorontsteking, vermoeidheid, diarree of juist obstipatie? De oorzaak van dit soort klachten is heel vaak in voeding terug te vinden. Samen bespreken we uitgebreid het huidige eetpatroon en de klachten die er zijn. Indien nodig testen we op verschillende allergieën of vitamine statussen. Vervolgens maak ik een behapbaar stappenplan om de klachten aan te pakken.

gezond eetpatroon

Wil jij jouw kind graag de beste voeding geven maar heb je zoveel tegenstrijdige adviezen gehoord dat je niet meer weet wat je moet geloven? Want is zuivel nu wel of niet goed? Is een vegan levensstijl ook aan te raden voor kinderen? Wat zijn goede broodvervangers? En hoe zit het nu écht met vetten? Antwoord op al deze vragen én een praktische aanpak met onder andere weekmenu's komen aan bod bij dit traject. Je zoon of dochter ontvangt bovendien een verrassingspakket met allerlei leuke en lekkere producten!

Over mij

Ik ben Ilona, moeder van twee dochters en eigenaar van Okae for Kids. Toen mijn oudste dochter Kae-Lynn vaste voeding ging eten verbaasde ik me over de hoeveelheid suikers in alle 'kinderproducten' in de supermarkt en besloot ik écht suikervrije limonade op de markt te brengen, namelijk Okae kinderthee

Toen de thee nog maar net op de markt was beviel ik veel te vroeg, met 29 weken, van mijn tweede dochter Philou. Een heftige periode volgde en ik besloot mijn baan op te zeggen en me te richten op ons gezin, maar ook op mijzelf. Ik voelde al snel dat ik meer wilde betekenen als het gaat om gezonde voeding voor kinderen en toen we in rustiger vaarwater kwamen besloot ik de opleiding tot kindervoedingscoach aan de Better Health Academy te volgen. De beste beslissing ooit! 

Met behulp van praktische tips, eenvoudige aanpassingen en lekkere recepten help ik jou als ouder om je kind(eren) gezonder te laten eten en drinken. Zónder die ó zo herkenbare strijd aan tafel maar op een positieve manier en met plezier en aandacht voor je kind!

kindervoedingscoach consult gesprek ilon

Tarieven

online voedingscoach voor kinderen plan

Losse consulten

Losse consulten zijn geschikt voor kortdurend advies over gezonde voeding, klachten of bijvoorbeeld voor een weekmenu op maat. 

persoonlijk advies (digitaal of fysiek) 

*een intake kost €70

€60 per consult*

smartmockups_kfwdrtxi.jpg

Persoonlijk traject

Dit traject is zeer geschikt voor terugkerende klachten, kinderen met overgewicht of eetpatronen die flink te wensen overlaten.  

uitgebreide intake

startconsult (digitaal of fysiek)

2 vervolgconsulten

Op maat gemaakt plan

✓ Tussentijds contact per mail of whatsapp

10% korting op supplementen

Een verrassingspakket met producten uit de webshop (à €47,95)

incl. verrassingspakket à €47,95

€197,

gezond eten koken moeder en dochter.webp

Exclusief voedingsplan

Heb je behoefte aan intensiever contact of wil je een plan voor jullie hele gezin? Dan is het exclusieve traject geschikt voor jullie! 

uitgebreide intake

startconsult (digitaal of fysiek)

3 vervolgconsulten

Op maat gemaakt plan

✓ 2 volledige weekmenu's

✓ Tussentijds contact per mail of whatsapp

10% korting op supplementen

Een verrassingspakket met producten uit de webshop (à €67,95)

incl. verrassingspakket à €67,95

€269,-

 

Veelgestelde vragen

Hoe vinden de consulten plaats?


De consulten vinden digitaal (via Zoom of Skype) of telefonisch plaats, wat jij het meest prettig vindt. In Arnhem kunnen de consulten ook (coronaproof) fysiek plaatsvinden. Geef bij je aanmelding aan wat jouw voorkeur heeft.
Wat zit er in het verrassingspakket?


In het verrassingspakket zitten producten voor je zoon en/of dochter om hen kennis te laten maken met gezonde voeding, en het bereiden er van. Het zijn producten die ik ook verkoop in de webshop. Denk daarbij aan een kindermes, kruiden, kinderthee, fruitpoeder, gezonde chocopasta, rietjes of een snoepjesvorm, etc. Daarnaast bevat het verrassingspakket ook altijd een groente sticker kaart en samples visolie. Zie hieronder een voorbeeld van een pakket:
Kan ik in termijnen betalen?


Ja, bij de trajecten is het mogelijk om in 2 of 3 termijnen te betalen. Geef dit aan bij de start van het traject en de facturering volgt vervolgens in termijnen.
Hoe ziet een persoonlijk plan eruit?


Het persoonlijk plan is een ditgitaal bestand (PDF) met daarin een korte omschrijving van de huidige situatie, het doel of de doelen waar we aan willen werken en vervolgens een persoonlijk stappenplan met verschillende activiteiten en opdrachten om hieraan te werken. Daarnaast bevat het plan ook standaard een koolhydraten, vetten en eiwit-advies.
Kan ik voorkeuren aangeven voor het verrassingspakket?


Ja, het is mogelijk om voorkeuren zoals kleur en smaak op te geven. Daar wordt zoveel mogelijk rekening mee gehouden, wat uiteraard ook afhankelijk van de huidige voorraad is.

Eerst een gratis kennismakingsgesprek?