zusjes eten watermeloen in groentetuin.w

Wil jij je kind echt gezonde voeding geven?

Maar hoor je zoveel tegenstrijdige adviezen als het gaat om de beste voeding voor je kind? Dan kan ik je verder helpen. Als (online) kindervoedingscoach geef ik advies en help ik bij al jouw vragen en twijfels over gezonde voeding.

 

Ook als jouw zoon of dochter klachten heeft zoals buikpijn, eczeem, een moeilijke stoelgang of vermoeidheid help ik je graag verder. Wil je weten wat ik kan voor jou kan betekenen? Stuur me dan een bericht.

Herken jij dit...

 • Elke avond is het een strijd aan tafel. De gezelligheid is ver te zoeken en het is een drama om je kind(eren) groentes te laten eten

 • Je kind geeft aan slechts een paar dingen te lusten en je bent bang dat hij of zij daardoor te weinig vitamines binnen krijgt

 • Overdag vraagt je zoon of dochter erg vaak om iets te eten maar je weet niet goed of je er verstandig aan doet om dan ook iets te geven. Ook twijfel je wát je het beste kunt geven.
   

 • Je zoon of dochter heeft regelmatig klachten zoals buikpijn, vermoeidheid, oorontsteking, eczeem, diarree of juist obstipatie.
   

 • Je wilt graag natuurlijker eten en de juiste voeding aan je kind geven maar hebt geen idee waar je moet beginnen en je wordt overspoeld door tegenstrijdige adviezen

Dan help ik je graag verder!

In mijn aanpak:

Staat jouw zoon of dochter centraal

adviseer ik op basis van natuurlijke voeding 

 en heb ik 100% aandacht voor jullie persoonlijke situatie

Over mij

Ik ben Ilona, moeder van twee dochters en eigenaar van Okae for Kids. Toen mijn oudste dochter Kae-Lynn vaste voeding ging eten verbaasde ik me over de hoeveelheid suikers in alle 'kinderproducten' in de supermarkt en besloot ik écht suikervrije limonade op de markt te brengen, namelijk Okae kinderthee

Toen de thee nog maar net op de markt was beviel ik veel te vroeg, met 29 weken, van mijn tweede dochter Philou. Een heftige periode volgde en ik besloot mijn baan op te zeggen en me te richten op ons gezin, maar ook op mijzelf. Ik voelde al snel dat ik meer wilde betekenen als het gaat om gezonde voeding voor kinderen en toen we in rustiger vaarwater kwamen besloot ik de opleiding tot kindervoedingscoach aan de Better Health Academy te volgen. De beste beslissing ooit! 

Met behulp van praktische tips, eenvoudige aanpassingen en lekkere recepten help ik jou als ouder om je kind(eren) gezonder te laten eten en drinken. Zónder die ó zo herkenbare strijd aan tafel maar op een positieve manier en met plezier en aandacht voor je kind!

"Kinderen doen wat jij doet, niet wat jij zegt dat ze moeten doen"

       Volg Okae!       
 • Facebook Basic Black
 • Black Instagram Icon

Klantenservice

Over Ilona

Veelgestelde vragen

Algemene voorwaarden

Verzend- en retourbeleid

Contact

Levering in 1-3 dagen

Verzending vanaf €2,95

Gratis verzonden vanaf €45,-

Informatie

Ilona Valster

Okae for kids
Rosendaalsestraat 375

6824 CK

Arnhem

info@okaeforkids.nl

+316 11414015

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen, winacties en het laatste nieuws!

© 2020 by Okae for Kids