top of page
zusjes eten watermeloen in groentetuin.w

Wil jij je kind echt gezonde voeding geven?

Maar hoor je zoveel tegenstrijdige adviezen als het gaat om de beste voeding voor je kind? Dan kan ik je verder helpen. Als (online) kindervoedingscoach geef ik advies en help ik bij al jouw vragen en twijfels over gezonde voeding.

 

Ook als jouw zoon of dochter klachten heeft zoals buikpijn, eczeem, een moeilijke stoelgang of vermoeidheid help ik je graag verder. Wil je weten wat ik kan voor jou kan betekenen? Lees dan verder of stuur me een bericht.

logo%20betterhealth_edited.jpg
ktno_edited.jpg
MBOG_edited.jpg

Herken jij dit...

voedingscoach voor kinderen samen bakken

 Elke avond is het een strijd aan tafel. De gezelligheid is ver te zoeken en het is een drama om je kind(eren) groentes te laten eten

Je kind geeft aan slechts een paar dingen te lusten en je bent bang dat hij of zij daardoor te weinig vitamines binnen krijgt

✓ Overdag vraagt je zoon of dochter erg vaak om iets te eten maar je weet niet goed of je er verstandig aan doet om dan ook iets te geven. Ook twijfel je wát je het beste kunt geven.
 

✓ Je zoon of dochter heeft overgewicht of regelmatig klachten zoals buikpijn, vermoeidheid, oorontsteking, eczeem, diarree of juist obstipatie.
 

✓ Je wilt graag natuurlijker eten en de juiste voeding aan je kind geven maar hebt geen idee waar je moet beginnen en je wordt overspoeld door tegenstrijdige adviezen

Dan help ik je graag verder!

In mijn aanpak:

voedingsadvies iconen)wit.webp

Staat jouw zoon of dochter centraal

adviseer ik op basis van natuurlijke voeding 

 en heb ik 100% aandacht voor jullie persoonlijke situatie

Waar ik bij kan helpen

moestuin%20moeder%20dochter%20wortels%20

lastige eters

Is gezond eten op z'n zachts gezegd lastig? Weigert jouw kind groentes of eet hij of zij vrijwel altijd hetzelfde? Grote kans dat de sfeer aan tafel er inmiddels ook onder leidt en dat is erg zonde, want zeker niet nodig! Ik help je graag door uit te leggen waarom kinderen soms voedsel weigeren en biedt praktische handvatten om hier mee om te gaan. In een persoonlijk plan met verrassingspakket verwerk ik verschillende tips, opdrachten en activiteiten zodat gezond eten weer leuk wordt!

plezier%2520in%2520de%2520keuken_edited_

klachten

Heeft jouw zoon of dochter last van klachten zoals eczeem, overgewicht, buikpijn, oorontsteking, vermoeidheid, diarree of juist obstipatie? De oorzaak van dit soort klachten is heel vaak in voeding terug te vinden. Samen bespreken we uitgebreid het huidige eetpatroon en de klachten die er zijn. Indien nodig testen we op verschillende allergieën of vitamine statussen. Vervolgens maak ik een behapbaar stappenplan om de klachten aan te pakken.

plezier%2520in%2520de%2520keuken%2520met

gezond eetpatroon

Wil jij jouw kind graag de beste voeding geven maar heb je zoveel tegenstrijdige adviezen gehoord dat je niet meer weet wat je moet geloven? Want is zuivel nu wel of niet goed? Is een vegan levensstijl ook aan te raden voor kinderen? Wat zijn goede broodvervangers? En hoe zit het nu écht met vetten? Antwoord op al deze vragen én een praktische aanpak met onder andere weekmenu's komen aan bod bij dit traject. Je zoon of dochter ontvangt bovendien een verrassingspakket met allerlei leuke en lekkere producten!

Over mij

Ik ben Ilona, moeder van twee dochters en eigenaar van Okae for Kids. Toen mijn oudste dochter Kae-Lynn vaste voeding ging eten verbaasde ik me over de hoeveelheid suikers in alle 'kinderproducten' in de supermarkt en besloot ik écht suikervrije limonade op de markt te brengen, namelijk Okae kinderthee

Toen de thee nog maar net op de markt was beviel ik veel te vroeg, met 29 weken, van mijn tweede dochter Philou. Een heftige periode volgde en ik besloot mijn baan op te zeggen en me te richten op ons gezin, maar ook op mijzelf. Ik voelde al snel dat ik meer wilde betekenen als het gaat om gezonde voeding voor kinderen en toen we in rustiger vaarwater kwamen besloot ik de opleiding tot kindervoedingscoach aan de Better Health Academy te volgen. De beste beslissing ooit! 

Met behulp van praktische tips, eenvoudige aanpassingen en lekkere recepten help ik jou als ouder om je kind(eren) gezonder te laten eten en drinken. Zónder die ó zo herkenbare strijd aan tafel maar op een positieve manier en met plezier en aandacht voor je kind!

kindervoedingscoach consult gesprek ilon

Tarieven

online voedingscoach voor kinderen plan

Losse consulten

Losse consulten zijn geschikt voor kortdurend advies over gezonde voeding, klachten of bijvoorbeeld voor een weekmenu op maat. 

persoonlijk advies (digitaal of fysiek) 

*een intake kost €70

€60 per consult*

smartmockups_kfwdrtxi.jpg

Persoonlijk traject

Dit traject is zeer geschikt voor terugkerende klachten, kinderen met overgewicht of eetpatronen die flink te wensen overlaten.  

uitgebreide intake

startconsult (digitaal of fysiek)

2 vervolgconsulten

Op maat gemaakt plan

✓ Tussentijds contact per mail of whatsapp

10% korting op supplementen

Een verrassingspakket met producten uit de webshop (à €47,95)

incl. verrassingspakket à €47,95

€197,

gezond eten koken moeder en dochter.webp

Exclusief voedingsplan

Heb je behoefte aan intensiever contact of wil je een plan voor jullie hele gezin? Dan is het exclusieve traject geschikt voor jullie! 

uitgebreide intake

startconsult (digitaal of fysiek)

3 vervolgconsulten

Op maat gemaakt plan

✓ 2 volledige weekmenu's

✓ Tussentijds contact per mail of whatsapp

10% korting op supplementen

Een verrassingspakket met producten uit de webshop (à €67,95)

incl. verrassingspakket à €67,95

€269,-

tarieven
 • Order, levering en retour"
  Ik heb geen bevestiging van mijn order ontvangen​, wat nu? Controleer in dit geval eerst de spam box van je email. Mocht hij ook daar niet in zitten, mail dan naar info@okaeforkids.nl , dan helpen wij je verder. Hoe snel kan ik mijn bestelling verwachten? Je bestelling wordt binnen 1 tot 3 werkdagen bezorgd. Je ontvangt hier tevens een Track en Trace code van. Kijk ook op onze Verzend en Retour paginavoor meer informatie. Ik wil graag een product retour zenden, hoe werkt dit? Kijk op onze Verzend en Retour pagina voor meer informatie. Wordt er ook geleverd in België? Ja, in België wordt ook geleverd, maar aangezien een brievenbusverpakking daar niet bestaat worden er standaard pakketkosten in rekening gebracht.
 • Kwaliteit van de thee
  Wat is het verschil met (fruit)thee in de supermarkt? Al onze thee bevat 100% biologische en hoogwaardige ingrediënten, afkomstig van hele bladeren en echte stukken fruit en kruiden. Hierdoor wordt een betere smaak verkregen in vergelijking met supermarkt thee. Bovendien bevat thee uit de supermarkt vaak zogenoemd 'gruis', wat eigenlijk restmateriaal van de productie van thee is. Daarnaast bevat kinderthee uit de supermarkt geregeld groene of zwarte thee waar cafeïne in zit en worden er vaak suikers aan toegevoegd. Okae kinderthee bevat geen cafeïne en geen toegevoegde suikers en is daarmee een gezondere keuze voor kinderen. De thee zit bovendien in grote, 100% biologisch afbreekbare zakjes, gemaakt van mais. Wat betekent cafeïne vrij? De cafeïne in thee wordt ook wel theïne genoemd. Theïne zit in alle theebladeren en daaruit verkregen thee, zoals groene, witte en zwarte thee. Fruitthee, kruidenthee en rooibos thee wordt tevens thee genoemd door de bereiding en drinkwijze, maar wordt niet gemaakt uit thee bladeren. Hierdoor zijn deze blends altijd zonder cafeïne en daardoor erg geschikt voor kinderen en zwangeren. Waar zijn de theezakjes van gemaakt? De thee zakjes zijn ongebleekt en gemaakt van milieuvriendelijk PLA, wat gemaakt is van zetmeelrijke planten zoals suikerbieten, maïs en tarwe. Er is geen enkel plastic toegevoegd om de zakjes te dichten of het labeltje aan het zakje vast te maken, waardoor de zakjes 100% biologisch afbreekbaar zijn en bij het compost kunnen. De theezakjes zijn vrij groot, waarom is dat? Hoe meer ruimte de thee in het theekopje of de beker krijgt, des te beter de geur, smaak en kleur afgegeven wordt aan het water. Door grote theezakjes krijg je als het ware het effect van losse thee, maar dan met het gemak van een theezakje. Is Okae for Kids biologisch gecertificeerd? Ja, Okae for Kids is officieel gecertificeerd door SKAL bio controle. Op aanvraag kan het certificaat toegezonden worden.
 • Houdbaarheid
  Hoe lang is de thee houdbaar? Thee heeft een lange houdbaarheid, tot wel 2 jaar na productie. Indien het bewaaradvies wordt opgevolgd is de thee houdbaar tot de genoemde datum op de verpakking. Hoe kan ik de thee het beste bewaren? De thee kan het beste koel en droog bewaard worden, in gesloten verpakking. Het bewaaradvies staat tevens op de verpakking.
 • Gebruik
  Waarom is de thee pas geschikt voor kinderen vanaf 12 maand? Alle ingrediënten van Okae Kinderthee zijn veilig voor kinderen; ook voor baby's vanaf 6 maanden oud. De meeste baby's wennen echter pas vanaf 6 maanden oud aan andere voeding dan melk. De baby moet hier qua smaak aan wennen, maar ook de darmen moeten deze nieuwe voeding leren kennen. Omdat Okae kinderthee ook verschillende kruiden bevat, adviseren wij de thee te schenken vanaf 12 maanden. Zodoende is je kindje (en zijn de darmen van je kindje) al wat meer gewend. Wil je toch graag eerder thee aanbieden? Zet de thee dan eerst wat lichter. Is de thee ook voor volwassen geschikt? Ja, de thee kan ook prima door volwassenen gedronken worden. Zo wordt het thee-momentje nog gezelliger! Is de thee ook voor zwangeren geschikt? Ja, doordat er geen cafeïne in de thee zit zijn alle smaken van Okae for Kids ook erg geschikt om te drinken door zwangeren. Kan de thee ook koud gedronken worden? Ja, dat kan zeker. Let er wel op dat als je de thee alleen met koud water bereid, het wat langer kan duren voordat de geur, smaak en kleur aan het water zijn afgegeven. Bekijk ook onze pagina over ijsthee voor meer informatie over een koude bereiding. Hoeveel koppen thee kan ik zetten met 1 thee zakje? ​Uiteraard hangt dit erg af van het type thee, de grootte van de drinkbeker of mok en de sterkte waarop je de thee wenst te schenken en drinken. In de regel is 1 theezakje wel voor 2 á 3 keer te gebruiken, waarbij met name de rooibos thee (Mangoes Tea Tub, Apple Pie Pool) vaker mee gaat dan de kruiden- en fruitthee (Lemon Lagoon, Strawberry Spa).
 • IJsthee
  Hoe maak ik ijsthee? Kijk hiervoor op onze ijsthee pagina! Hoe lang kan de gemaakte ijsthee bewaard blijven? De ijsthee kan circa 2 tot 3 dagen in de koelkast bewaard blijven.
 • Suikers
  Hoe kan het dat er bij sommige smaken toch suiker bij de voedingswaarden staat? Dit betreffen slechts van nature aanwezige suikers. Geen enkele smaak van Okae kinderthee bevat toegevoegde suikers. Wat is het verschil in hoeveelheid suiker dat een kind binnen krijgt met een glas conventionele ranja/limonade? In een glas limonade (200ml) zitten gemiddeld wel 16 gram suiker, dat zijn 4 suikerklontjes! In een glas kinderthee van Okae for Kids zit minder dan 0,1 gram aan (van nature aanwezige) suikers. Kijk ook eens op de website van het Diabetesfonds voor meer informatie over suiker in (fris)drank.
 • Aroma’s
  Waarom zit er natuurlijk aroma in Okae kinderthee? In Okae kinderthee zit een zeer beperkte hoeveelheid natuurlijk aroma. Dit zorgt ervoor dat de producten nét wat lekkerder ruiken en ze ondersteunen de smaak van het fruit en de toegevoegde kruiden. Ze bevatten geen suiker en maken de thee niet zoet van smaak. Wel wordt er een optimale en stabiele smaak verkregen, waardoor er geen andere toevoegingen nodig zijn. In Okae kinderthee zit alleen natuurlijk aroma dat voldoet aan alle kwalificaties die de EU aan voedselveiligheid stelt. Wat is natuurlijk aroma? Een natuurlijk aroma heeft een natuurlijke oorsprong (zoals plant of mineraal) en is gewonnen met behulp van een traditioneel voedselbereidingsproces, bijvoorbeeld koken, stomen of fermentatie. Zijn aroma's niet volgens traditioneel voedselbereidingsproces gemaakt en hebben ze geen natuurlijke oorsprong, dan staat op de verpakking alleen de term ‘aroma’. De term ‘kunstmatige aroma’s’ bestaat niet in de Europese wetgeving. In Okae kinderthee zit alleen natuurlijk aroma dat voldoet aan alle kwalificaties die de EU aan voedselveiligheid stelt.

Eerst een gratis kennismakingsgesprek? 

bottom of page