top of page
Kinderthee ijsthee winaar gezonde innovatie award.jpg

Thee of limonade?

Het kan allebei! De thee van Okae for Kids is zo samengesteld dat hij nooit bitter van smaak wordt en daardoor zowel warm als koud gedronken kan worden! Met vier verschillende smaken is er altijd een wel één die jouw kind heerlijk vindt! 

gezien in o.a.

images_edited.jpg
oudersvannu-logo.jpg
eva magazine.png
sestra logo.png
kinderthee suikervrije ijsthee voor kinderen

Herken jij dit?

✓ Je wil je kind graag wat anders geven dan alleen water

✓ Je wil alleen niet dat dit een suikerrijk drankje is

✓ In de supermarkt twijfel je welke variant limonade nu het meest gezond is en welke je moet kopen

✓ Je hebt wel eens thee geprobeerd, maar dat vond je kindje bitter, niet lekker of je miste zelf het gemak

✓ Je zoekt iets dat ook goed koud te drinken is en lekker blijft als het mee gaat naar school

lees dan verder!

Ook ik liep hier namelijk tegenaan. Toen mijn oudste dochter Kae-Lynn opgroeide kwam ik erachter hoe ontzettend veel suiker er zitten in alle producten die 'speciaal voor kinderen' zijn. Bovendien leerde ik dat vloeibare suikers en fruitsuikers in sapjes eigenlijk ook helemaal niet zo goed zijn. Ik besloot zelf een alternatief te ontwikkelen en zo is Okae kinderthee ontstaan. Net zo smaakvol, maar zonder suiker en cafeïnevrij. De thee is uitvoerig getest door kinderen en er zijn alleen smaken gekozen die ook koud heerlijk te drinken zijn, zodat het ook echt een alternatief is voor ranja en frisdrank. In 2022 won ik met Okae Kinderthee de Gezonde Innovatie Award! Mijn missie? 

LESS SUGAR FOR YOUR SWEETS

wat anderen over Okae kinderthee zeggen:

32.jpg

M. Tepperik

Zowel mijn zoontje van bijna 2 en ik als moeder genieten van de heerlijke thee van Okae! Onze favoriet is Mangoes Tea Tub. Hij wordt zowel warm als koud gedronken bij ons. Vooral ideaal om warm mee te nemen en gedurende de dag koud op te drinken zonder bittere smaak. Wij zijn om!

Karlijn

Wat een heerlijke (ijs) thee! Mijn kinderen genieten ervan! Vooral de strawberry Spa is favouriet!  

Wat ik bonus vind is de verpakking en het persoonlijke kaartje! Cadeautje om het uit te pakken! 

Annie

Snelle levering,  goede service!

En de thee is echt lekker! Alle smaken. Ik ben erg tevreden en blij met de theetjes!

Ontdek thee

de voordelen van kinderthee

Kinderthee aardbei Strawberry Spa

ook als ijsthee

Okae kinderthee is niet alleen lekker om warm te drinken, je kan er ook heerlijk ijsthee van maken! De thee wordt namelijk nooit bitter van smaak, juist alleen maar rijker. Het maken van de ijsthee kan de avond er voor, maar ook binnen een kwartier! Ontdek hier de verschillende manieren om je ijsthee te maken en geniet met mooi weer van heerlijke zelfgemaakte ijsthee. 

Suikervrije en cafeïnevrije thee voor kinderen

premium thee

Alle thee bevat 100% biologische en hoogwaardige ingrediënten, afkomstig van hele bladeren en echte stukken fruit en kruiden. Thee uit bijvoorbeeld de supermarkt bestaat vaak uit zogenoemd 'gruis', wat eigenlijk restmateriaal van de productie van thee is. Daarnaast bevatten andere merken kinderthee geregeld groene of zwarte thee waar cafeïne in zit en worden er vaak suikers aan toegevoegd. Okae kinderthee bevat geen cafeïne en geen toegevoegde suikers en is daarmee een gezondere keuze voor kinderen. 

kinderthee in biologisch afbreekbaar piramidezakje

unieke zakjes

De theezakjes van Okae zijn ongebleekt en gemaakt van milieuvriendelijk PLA, afkomstig van zetmeelrijke planten zoals maïs. Er is geen enkel plastic toegevoegd om de zakjes te dichten of het labeltje aan het zakje vast te maken, waardoor de zakjes 100% biologisch afbreekbaar zijn. Ze zijn extra groot zodat het effect van losse thee wordt verkregen, maar dan met het gemak van een theezakje!

Iconen white def.png
smaken kinderthee

de 4 smaken kinderthee

Wist je dat...

Okae Kinderthee alle smaken incl. los zakje_def.jpg

De zakjes van Okae kinderthee ook door de brievenbus bezorgd kunnen worden? Dit is niet alleen duurzamer, maar scheelt jou ook in de verzendkosten! 

IMG_1876 (1)_edited.jpg

De handgeplukte stukjes fruit en kruiden die Okae gebruikt uit biologische theetuinen komen? Ze worden volgens biologisch protocol geproduceerd en opgeslagen.

bekijk ook deze producten eens

bottom of page