top of page
IMG_3232_edited.jpg

A very merry december

Kijk jij al uit naar Kerstmis? Heb je bijvoorbeeld zin om samen met je zoon of dochter te gaan bakken? Of zoek je nog een mooi cadeau voor onder de boom? Kijk dan snel verder want ik heb een heerlijk bakpakket samengesteld, maar ook super leuke doe-boeken voor in de kerstvakantie én mooie cadeaus voor onder de boom! 

kerstkoekjes 3.jpg

Zou jij dit ook wel willen... 

❄ Voldoende inspiratie om in de decembermaand lekkere gerechtjes, drankjes en baksels samen met je kind te maken?

Maar dan wel verantwoord, dus zonder toegevoegde suikers en 100% biologisch? 

En zonder dat jij daar elke dag weer voor op pad moet naar de supermarkt of bio winkel om de ingrediënten te zoeken? 

Dan is de decemberbox wat voor jou!

WAT IS DE DECEMBERBOX?

De decemberbox is een pakket vol met leuke producten en lekkere ingrediënten om samen met je zoon of dochter te maken in de maand december. Denk bijvoorbeeld aan materialen en ingrediënten om gezonde snoepjes, koekjes en lollies te maken, maar ook een super grote kerstplacemat om zelf in te kleuren. Ik zorg voor alle materialen en houdbare ingrediënten, alleen de verse producten zoals groente, fruit of yoghurt moet je zelf nog toevoegen. De producten zijn van hoge kwaliteit, 100% biologisch en glutenvrij!

Hoe het werkt:

shop icon.png

stap 1

Bestel de limited decemberbox online

(OP = OP)

unboxing2.png

stap 2

De box wordt eind november gratis naar jou of degene die je wilt verrassen verzonden.

online icon2.png

stap 3

Elke dag in december komt er een filmpje of pdf online beschikbaar met daarin een recept, idee of activiteit waarmee je aan de slag kunt.

decemberbox iconen banner.png
inhoud box
IMG_3217_edited.jpg

Wat zit er in de box: 

✓ Okae for Kids fruitpoeder en kinderthee

✓ Bakproducten van o.a. Terrasana, zoals amandelmeel, havermeel (glutenvrij), dadels, kokosrasp, cacaopoeder, agar agar en meer!

✓ Bakmaterialen van A-merken zoals een siliconen snoepjesvorm van Silikomart en Wilton uitsteekvormpjes voor koekjes. Maar ook lolliestokjes en prikkers zitten in de box. 

✓ Een lekkere (speculaas)kruidenmix van Sienna & Friends

✓ Een kerstplacemat van Eat Sleep Doodle om helemaal in te kleuren 

✓ En nog meer...!

Daarnaast ontvang je in een speciale online omgeving de recepten, tips en inspiratie om direct mee aan de slag te gaan. De totale waarde van de box is zeker €69,95 maar ik verkoop hem voor €54,95. Als earlybird (tot 1 november) kost de box zelfs maar €49,95 en hij wordt gratis verzonden! 

eatsleepdoodle placemat.webp

Inclusief placemat

Deze mega grote kerstplacemat (50x70cm) van Eat Sleep Doodle zit ook in het decemberpakket. Gegarandeerd uren kleurplezier en trouwens ook super leuk te gebruiken als inpakpapier. Mocht je nu één decemberbox bestellen en heb je meer kinderen? Tegen een kleine meerprijs bestel je extra placemats voor je decemberbox (zolang de voorraad strekt). 

Er komen recepten en ideeën aan bod voor ontbijt, lunch(trommel), tussendoortjes en (kerst)diner

meisje kneed deeg voor gezond tussendoor

baksels

Met de ingrediënten uit de box gaan we verschillende lekkere baksels maken, zoals kruidnoten en kerstkoekjes. Ook gaan we sneeuwpoppen maken van onder andere kokosrasp! 

Hartjes snoepjes Fruitpoeder.jpg

tussendoortjes

Ook zal je meer dan voldoende inspiratie voor gezonde tussendoortjes ontvangen. Denk aan het maken van gezonde snoepjes en fruitlollies, maar ook veel inspiratie om op een leuke manier meer groente en fruit te eten. 

meisje proeft smoothie met aardbeien.web

drankjes

Natuurlijk gaan we niet alleen eten, maar ook drinken! We gaan lekkere smoothies maken, kinderthee drinken en de mooiste en lekkerste oud en nieuw drankjes serveren! En verder... dat blijft nog een verrassing!

Koop hieronder direct de decemberbox! 

Geen product

box kopen

Okae for Kids producten

Natuurlijk zitten er ook producten van Okae for Kids in de box. Je kunt verschillende soorten thee verwachten én aardbeien fruitpoeder! Met het fruitpoeder ga je onder andere snoepjes, glazuur en een lekkere smoothie maken!

Okae decemberbox.jpg

Ook leuk als cadeau!

IMG_3217_edited.jpg

Wil jij graag iemand verrassen met een decemberbox? Dat kan natuurlijk ook! Geef dit dan aan bij de opmerkingen, incl. het adres waar het naartoe verzonden moet worden en jouw persoonlijke boodschap die er bij mag. Ik zorg voor de rest! 

bottom of page