top of page

Kinderthee

Thee of limonade?Het kan allebei! De kinderthee van Okae for Kids is zo samengesteld dat hij nooit bitter van smaak wordt en daardoor zowel warm als koud gedronken kan worden! De thee is ideaal als je je zoon of dochter graag wat anders wilt geven dan alleen water, maar niet wil dat dit een suikerrijk drankje is. Okae Kinderthee is 100% biologisch, bevat geen suiker of cafeïne, zit in biologisch afbreekbare piramidezakjes en is trotse winnaar van de Gezonde Innovatie AwardMet vier verschillende smaken is er altijd een wel één die jouw kind heerlijk vindt! 

Demo filmpje Camelbak

Ook als ijsthee

Okae kinderthee is niet alleen lekker om warm te drinken, je kan er ook heerlijk ijsthee van maken! De thee wordt namelijk nooit bitter van smaak, juist alleen maar rijker. Het maken van de ijsthee kan de avond er voor, maar ook binnen een kwartier! Ontdek hier de verschillende manieren om je ijsthee te maken en geniet met mooi weer van heerlijke zelfgemaakte ijsthee. 

Premium thee

Alle thee bevat 100% biologische en hoogwaardige ingrediënten, afkomstig van hele bladeren en echte stukken fruit en kruiden. Thee uit bijvoorbeeld de supermarkt bestaat vaak uit zogenoemd 'gruis', wat eigenlijk restmateriaal van de productie van thee is. Daarnaast bevatten andere merken kinderthee geregeld groene of zwarte thee waar cafeïne in zit en worden er vaak suikers aan toegevoegd. Okae kinderthee bevat geen cafeïne en geen toegevoegde suikers en is daarmee een gezondere keuze voor kinderen. 

Unieke zakjes

De theezakjes van Okae zijn ongebleekt en gemaakt van milieuvriendelijk PLA, afkomstig van zetmeelrijke planten zoals maïs. Er is geen enkel plastic toegevoegd om de zakjes te dichten of het labeltje aan het zakje vast te maken, waardoor de zakjes 100% biologisch afbreekbaar zijn. Ze zijn extra groot zodat het effect van losse thee wordt verkregen, maar dan met het gemak van een theezakje!

Meer lezen over Okae Kinderthee? Klik dan hier

bottom of page