top of page
Zoeken

Okae Kinderthee wint Gezonde Innovatie Award

Wauw! Okae Kinderthee heeft de Gezonde Innovatie Award gewonnen! Tot de genomineerden behoorden verschillende biologische producten (van onder meer TerraSana, Ekomenu, Zuger Frischkase en de Kleine Keuken). Ik ben dan ook zó ontzettend trots dat ik van deze grote merken heb mogen winnen en in het rijtje naast bedrijven als de AH mag staan. Lees snel verder voor meer informatie over de award én een leuke actie om deze prijs samen met jullie te winnen!


Wat is Kinderthee?

Okae Kinderthee heb ik op de markt gebracht om een alternatief op suikerrijke drankjes aan te bieden (vloeibare suikers zijn namelijk een heel groot probleem onder kinderen). Kinderthee is biologische thee zonder suikers en cafeïne en kan zowel warm als koud gedronken worden. De thee is uitvoerig getest door kinderen en er zijn alleen smaken gekozen die ook koud heerlijk te drinken zijn, zodat het ook echt een alternatief is voor ranja, vruchtensappen en frisdrank.


Duizenden theezakjes verder durf ik met trots te zeggen dat Okae Kinderthee écht een waardig alternatief is en ben ontzettend trots op deze prijs. Dit laat voor mij zien hoe enthousiast jullie als klanten en volgers zijn over de Kinderthee.


Wat is de Gezonde Innovatie Award?

De Gezonde Innovatie Award is een complimentsprijs voor producten en initiatieven die bijdragen aan een gezonder eetpatroon. Zowel consumenten als een vakjury kiezen hun favorieten en deze awards worden vervolgens uitgereikt door Foodlog (onafhankelijk nieuws- en discussieplatform over voedsel, gezondheid, eten & drinken en energie) en Foodpersonality (vakblad voor de levensmiddelensector). Okae Kinderthee heeft de consumentenprijs gewonnen, wat betekent dat heel veel mensen gestemd hebben op de Kinderthee!


Ik wil iedereen die op Okae Kinderthee heeft gestemd dan ook ontzettend bedanken. Zonder jullie had ik deze fantastische prijs niet kunnen winnen. En daarbij komt voor mij ook het besef dat je zelfs als kleine ondernemer impact kunt maken tussen alle grote bedrijven. Ik sta daar maar mooi naast onder andere de Albert Heijn!


Tijdelijk korting op de Kinderthee!

Om deze mooie award samen met jullie te vieren koop je de Kinderthee nu tijdelijk met maar liefst 15% korting! Gebruik daarvoor de code 'award' in je winkelmandje. De korting is alleen niet geldig op het voordeelpak (daar zit al 15% korting op), maar wel op de losse verpakkingen en de mini theetjes (leuk als traktatie!)


En werk jij bij een Kinderopvang, BSO of crèche die misschien ook wel interesse heeft in het de Kinderthee? Stuur gerust een berichtje voor meer informatie over een proefpakket.


Wil je nog meer lezen over de Gezonde Innovatie Award? Klik dan hier.


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page