Ontbijtwrap van ei
10 min.
1 wrap
Deze wrap maak je van ei en door de vulling van aardbei is hij heerlijk zoet, wat kinderen over het algemeen erg goed weten te waarderen :) Doordat hij ook erg verzadigend werkt heb je aan 1 wrap per persoon echt wel voldoende.
Zo maak je het:
Kluts de eieren voor 1 wrap en giet dit in een (pannenkoeken)pan.
Bak de 'omelet' op laag vuur en keer hem om zodra hij goed los komt.
Snij ondertussen de aardbeien in dunne plakjes
Laat de wrap even afkoelen voordat je hem belegd met een laagje kwark of yoghurt en leg er dan schijfje aardbei op. Rol hem voorzichtig op en je kan genieten van je wrap!
Tip: je kunt natuurlijk ook variëren met het 'beleg' en hem zo geschikter maken voor de lunch. Hij is bijvoorbeeld ook hartig erg lekker, met wat spinazie, zalm en tomaatjes! Ook dit kan prima mee in de lunchbox naar school.
Ingrediënten
Ik gebruik zoveel mogelijk biologische ingrediënten
• 2 eieren
• 1 a 2 el kwark , Griekse Yoghurt of kokosyoghurt
• (Hollandse) aardbeien
• Wat kokosolie voor het bakken
Overige benodigdheden:
• Koekenpan