top of page
rode bieten wafels_edited.jpg

Uniek groentepoeder

Wil jij je zoon of dochter meer groentes geven naast de groentes bij het avondeten? Een goede optie is gevriesdroogd groentepoeder, dat je als natuurlijke kleur- en voedingsstof kunt gebruiken. Dit superfood is gemaakt van puur groente, 100% biologisch en zit bomvol voedingsstoffen en vezels.

Wil jij ook...

IMG_6647 - Bewerkt.png

minder strijd om het opeten van groentes bij het avondeten?

 Je zoon of dochter daarom graag gedurende de dag ook al groentes laten eten? 
 

Maar wil je liever niet dat je hiervoor apart groente moet koken of stomen voordat je ze kunt gebruiken? 

 Wil je graag een product dat super eenvoudig door smoothies, pannenkoekjes en andere baksels kunt verwerken? Zonder verspilling van groentes die je op dat moment niet nodig hebt? 

 En wil je graag dat dit een natuurlijk product is dat veilig voor kinderen en 100% biologisch, dus zonder pesticiden is? Maar wel met een natuurlijk leuk kleurtje?

 En zoek je dus eigenlijk een lang houdbare voedingsstof vol vitamines en vezels?

Probeer dan groentepoeder!

Wat is gevriesdroogd groentepoeder?

Gevriesdroogd groentepoeder is een natuurlijke kleur- en voedingsstof, gemaakt van enkel en alleen puur groente en waarbij tot 98% van de voedingswaarde behouden is gebleven. Bovendien is het heel rijk aan vezels. Met recht wordt het ook wel een superfood genoemd. Het groentepoeder wordt verkregen door een uniek proces van vriezen, drogen en malen (en is niet te vergelijken met regulier gedroogd groentepoeder). Dat proces ziet er als volgt uit: 

Bekijk alle smaken: rode biet, spinazie en pompoen!