top of page
Zoeken

Traktatie gezocht? Download deze leuke kubusvormpjes en trakteer eens kinderthee!

Iedere keer is het weer een leuke uitdaging: wat ga je trakteren op de verjaardag van je zoon of dochter? Op veel kinderdagverblijven en scholen is het traktatiebeleid gelukkig al aangepast naar enkel gezonde traktaties of überhaupt geen eten als traktatie. Voor wie eens wat anders wil trakteren of een leuke kinder high-tea wil organiseren heb ik nu een leuke download voor jullie beschikbaar: mini kubusdoosjes!

In 1 kubusdoosje past precies 1 piramide theezakje en daarmee heb je een vrolijke en unieke traktatie voor op de kinderopvang, school of kinderfeestje bij je thuis! Het enige wat je in huis hoeft te halen is een voordeelpak kinderthee of losse doosjes thee van de smaken die je wilt gebruiken (Strawberry Spa, Lemon Lagoon, Mangoes Tea Tub of Apple Pie Pool). Daarnaast is het wel handig om iets steviger karton te hebben waarop je kunt printen.


Hoe maak je de traktatie?

  • Stap 1: download hieronder de kubusvormen van de smaken die je graag wilt trakteren.

Apple Pie Pool_kubusdoosje_Okae for Kids
.
Download • 407KB
Strawberry Spa_kubusdoosje_ Okae for Kid
.
Download • 261KB
Mangoes Tea Tub_kubusdoosje_Okae for Kid
.
Download • 244KB
Lemon Lagoon_kusbusdoosje_Okae for Kids
.
Download • 399KB

  • Stap 2: print de kubusdoosjes (het beste op wat steviger papier of dun karton). Let op: zorg dat de printer op 100% staat of op 'standaard', anders maakt hij het document passend aan het papierformaat en krijg je veel grotere kubusdoosjes.


  • Stap 3: Knip of snij over alle dichte lijnen en vouw over alle stippellijntjes. Zet zo de doosjes in elkaar en vul elk doosje met een piramide zakje thee!


Een unieke traktatie gegarandeerd die er ook nog eens hartstikke vrolijk uit ziet door de leuke kleurtjes! Mocht je ze gaan gebruiken zou ik het super leuk vinden als je jullie resultaat wilt delen op Instagram of in een mailtje naar info@okaeforkids.nl!
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page