Sintspiratie!

Ben jij nog op zoek naar leuke schoencadeaus of pakjes voor 5 december? Op deze pagina vind je de leukste en lekkerste cadeautjes die ook nog eens hartstikke verantwoord zijn! Wat dacht je bijvoorbeeld van een eigen kindermes? Of een pakket om zelf snoepjes te maken? Ook kinderthee, chocopasta en herbruikbare rietjes zijn duurzame en lekkere cadeau's!

Top cadeaus van Sint

Voor jongens en stoere meiden!

Bak samen cakejes in de vorm van beren(poten), snijd zelf je eigen groente met een Kiddikutter in je favoriete kleur, smeer de lekkerste chocopasta op je brood of maak je eigen voetbalsnoepjes! Uiteraard onder het genot van een heerlijk glas kinderthee!

Misschien vind je dit ook leuk:

snoepjes maken

Bestel een pakket om zelf snoepjes te kunnen maken. Je hebt keuze uit allerlei verschillende snoepvormen en fruitpoeder in de smaken Strawberry Sparkle, Blueberry Boost, Pineapple Power en Raspberry Rise

rietjes

Elk drankje smaakt twee keer zo lekker met deze prachtige herbruikbare rietjes van We Might Be Tiny! Ze zijn gemaakt van voedselveilig siliconen en zijn een milieuvriendelijk alternatief voor eenmalig te gebruiken rietjes. 

cakevorm

Met deze prachtige cakevorm van het merk Scrapbooking maak je de mooiste unicorns, regenbogen en hartjes cakejes! De vorm is voorzien van antiaanbaklaag zodat de cakjes er makkelijk uit komen. 

decemberbox iconen banner.png

Bak zelf heerlijke pepernoten!