Sintspiratie!

Ben jij nog op zoek naar leuke schoencadeaus of pakjes voor 5 december? Op deze pagina vind je de leukste en lekkerste cadeautjes die ook nog eens hartstikke verantwoord zijn! Wat dacht je bijvoorbeeld van een eigen kindermes? Of een pakket om zelf snoepjes te maken? Ook kinderthee, chocopasta en herbruikbare rietjes zijn duurzame en lekkere cadeau's!

Top cadeaus van Sint

Voor jongens en stoere meiden!

Bak samen cakejes in de vorm van beren(poten), snijd zelf je eigen groente met een Kiddikutter in je favoriete kleur, smeer de lekkerste chocopasta op je brood of maak je eigen voetbalsnoepjes! Uiteraard onder het genot van een heerlijk glas kinderthee!

Misschien vind je dit ook leuk:

snoepjes maken

Bestel een pakket om zelf snoepjes te kunnen maken. Je hebt keuze uit allerlei verschillende snoepvormen en fruitpoeder in de smaken Strawberry Sparkle, Blueberry Boost, Pineapple Power en Raspberry Rise

rietjes

Elk drankje smaakt twee keer zo lekker met deze prachtige herbruikbare rietjes van We Might Be Tiny! Ze zijn gemaakt van voedselveilig siliconen en zijn een milieuvriendelijk alternatief voor eenmalig te gebruiken rietjes. 

cakevorm

Met deze prachtige cakevorm van het merk Scrapbooking maak je de mooiste unicorns, regenbogen en hartjes cakejes! De vorm is voorzien van antiaanbaklaag zodat de cakjes er makkelijk uit komen. 

decemberbox iconen banner.png

Bak zelf heerlijke pepernoten!

De supermarkten liggen er al weken vol mee: pepernoten! Of eigenlijk kruidnoten. Helaas zitten ze vaak bomvol suiker en gluten en zijn ze dus niet bepaald gezond. Met dit recept maak je samen heerlijke glutenvrije pepernootjes die een stuk verantwoorder zijn. 

KINDERTHEE VAN SINT

In de meest zoete tijd van het jaar, vond Sint het tijd voor een gezond gebaar.

Maar hoe pak je dat nu aan? Kinderen verwachten nu eenmaal geen appel, peer of banaan..


Hij zag natuurlijk ook wel dat alle kinderen zo genoten, van zoetigheden als speculaas en pepernoten.

Nee, pepernoten verbieden, daar moest hij niet aan denken,  dus hij besloot ter compensatie gezond drinken in te schenken.

Hij vond een doosje kinderthee dat door de brievenbus past, en kinderen zodoende alsnog verrast.


Met thee in alle favoriete smaken roept piet het van de daken: elk kind kan nu zelf thee of limonade gaan maken!

Sint was tevreden en at heel stiekem een pepernoot, terwijl hij óók van zijn kopje thee genoot.

Of koop hieronder direct een voordeelpak!

Vergeet niet:

online icon2.png

Notitie

Bij het afrekenen even aan te geven dat het om een sint cadeau gaat en je het graag ingepakt wilt hebben! Je kunt hier ook de naam opgeven die op het pakje mag komen te staan.