top of page
IMG_3232_edited.jpg

A very merry december

Kijk jij al uit naar Kerstmis? Heb je bijvoorbeeld zin om samen met je zoon of dochter te gaan bakken? Of zoek je nog een mooi cadeau voor onder de boom? Kijk dan snel verder want ik heb een heerlijk bakpakket samengesteld, maar ook super leuke doeboeken voor in de kerstvakantie én mooie cadeaus voor onder de boom! 

Shop direct per categorie

Zin om samen koekjes te bakken?

Bestel dan het Kerstkoekjes bakpakket! Dit is een pakketje met koekjes uitstekers, een glutenvrije bakmix en een winterse kleurplaat om samen met je zoon of dochter te maken en te kleuren voor Kerst.

 

De producten zijn van hoge kwaliteit, 100% biologisch, gezoet met kokosbloesemsuiker en glutenvrij!
 

Let op: OP = OP!

Kerstkoekjes zonder chocolade.jpg
warme kinderthee zonder suiker drinken

Tijd voor thee!

Ken jij Okae Kinderthee al? Dit is dé nieuwe limonade: net zo smaakvol maar zonder suikers of zoetstoffen en natuurlijk cafeïnevrij. De thee is zelfs genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award!

 

De thee is warm gezet heerlijk voor de koude dagen, maar kan ook koud gezet worden als limonade. Met vier verschillende smaken is er altijd wel één die jouw kind heerlijk vindt!

Samen koken en bakken
Kerst inspi

Deze Kerst samen met je zoon of dochter koken en bakken?

Van koekjes uitstekers tot bakvormen, speciale kindermessen, keukenhulpjes en handgemaakte schortjes: de keuze is enorm! 

  • Les P'tits Fouets - Keukenhulpjes voor kinderen
    Les P'tits Fouets - Keukenhulpjes voor kinderen