top of page
Geven Kids Foodstore Rijnstraat 9 LR.jpg

De eerste Kids Foodstore van Nederland!

Okae for Kids heeft nu ook een fysieke locatie! In de Rijnstraat in Arnhem vind je deze unieke kinder kookwinkel waar alle producten uit de webshop ook te vinden zijn. De voeding is allemaal biologisch en suikervrij en er is volop mogelijkheid om te ruiken, proeven en ontdekken
 

Openingstijden: woe/vr/za van 10.00-17.00u, di/do 10.00-14.00

Inkijkje kids foodstore.jpg

Wil jij ook...

 gezonde voeding aanbieden aan je zoon of dochter?
 

 maar weet je niet goed waar je op moet letten bij 'kinderproducten' uit de supermarkt

 zou je daarnaast graag de mogelijkheid hebben om vragen te stellen over voeding of eventuele problemen waar je tegenaan loopt?
 

 en lijkt het je fijn om regelmatig nieuwe producten eerst uit te proberen voordat je ze koopt?

Kom dan naar dé Kids Foodstore!

In deze unieke kinder kookwinkel in Arnhem vind je:

Meisje houdt rieten mand met Okae kinderthee teacubes vast 2-min.jpg

gezonde voeding

Van kinderthee tot fruitpoeders, gezonde spreads voor op brood, traktaties en bakproducten: je vindt het allemaal in de winkel. De producten zijn bovendien allemaal biologisch en vrij van geraffineerde suikers. Elke week zijn er weer andere producten gratis te proeven!

jongetjes snijd wortel met veilig kindermes Kiddikuter.jpg

de leukste food-accessoires

In de winkel vind je naast allerlei verantwoord lekkers ook de fijnste producten om samen met je zoon of dochter aan de slag te gaan. Van speciale kindermessen tot mooie bakvormen, inspirerende kookboeken, herbruikbare rietjes en de leukste drinkbekers!

kindervoedingscoach consult gesprek ilona valtser.webp

gratis advies en recepten

Eet jouw zoon of dochter slecht, wil je advies over supplementen of zijn er klachten zoals eczeem? Ik help je graag verder. Kom langs tijdens het inloopspreekuur of plan een afspraak. Daarnaast inspireer ik je graag met vele kidsproof recepten die te maken zijn met producten uit de winkel! 

locatie en opening

Locatie 

De Kids Foodstore is gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de Rijnstraat nr. 9 in Arnhem. 

 

Openingstijden: 
Di: 10.00-14.00u
  
Woe: 10.00-17.00u
  
Do: 10.00-14.00u  
Vr: 10.00-17.00u  
 

Niet in de buurt? Geen probleem, de webshop is 24/7 open en het assortiment van de webshop komt 1 op 1 overeen met de fysieke winkel!

Pick-up point Horsterhof

Horsterhof.jpg

Met trots kan ik jullie vertellen dat de Kids Foodstore een pick-up point is van de Horsterhof; een biologische boerderij in Duiven die verschillende groente- en fruitabonnementen aanbiedt!

Volg Okae for Kids op Instagram om niets te missen!

Over mij

Ik ben Ilona, moeder van twee dochters en eigenaar van Okae for Kids. Toen mijn oudste dochter Kae-Lynn vaste voeding ging eten verbaasde ik me over de hoeveelheid suikers in alle 'kinderproducten' in de supermarkt en besloot ik écht suikervrije limonade op de markt te brengen, namelijk Okae kinderthee

Toen de thee nog maar net op de markt was beviel ik veel te vroeg, met 29 weken, van mijn tweede dochter Philou. Een heftige periode volgde en ik besloot mijn baan op te zeggen en me te richten op ons gezin, maar ook op mijzelf. Ik voelde al snel dat ik meer wilde betekenen als het gaat om gezonde voeding voor kinderen en toen we in rustiger vaarwater kwamen besloot ik de opleiding tot kindervoedingscoach aan de Better Health Academy te volgen. De beste beslissing ooit! 

Met behulp van praktische tips, eenvoudige aanpassingen en lekkere recepten help ik jou als ouder om je kind(eren) gezonder te laten eten en drinken. Zónder die ó zo herkenbare strijd aan tafel maar op een positieve manier en met plezier en aandacht voor je kind!

moeder dochter proeven baksel in de keuk

Bekijk producten uit de shop 

bottom of page