top of page

Op vakantie!

Of je deze zomer nu naar de zon vertrekt, in Nederland blijft of wat losse dagen op pad gaat: op vakantie gaan met jonge kinderen vraagt toch vaak wel wat voorbereiding. Op deze pagina deel ik daarom tips en producten die jullie hierbij kunnen helpen. Denk aan vermaak voor onderweg, (écht) lekvrije drinkbekers die drinken koel houden en gezonde snacks!

Voorkom geknoei op de achterbank met een (écht) lekvrije drinkbeker. Drinken ook koel houden? Kies dan voor een thermosfles. 

Gezonde snack voor onderweg: dadelreepjes!

Vaak belanden er veel ongezonde snacks op de achterbank, terwijl het juíst bij de wat langere autoritten handig is om voedzame snacks te geven, zodat je zoon of dochter niet na 5 minuten alweer om iets nieuws te eten vraagt. Kies daarom voor gezonde snacks, die bij voorkeur ook uit eiwitten en vetten bestaan, zodat ze een goed verzadigend effect hebben. Maak bijvoorbeeld zelf dadelballetjes of een bananenbrood of neem gezonde kant en klaar snacks mee, zoals de dadelreepjes van Dalicious! Op beide smaken geldt tijdelijk: 10% korting*!  *Korting is al verrekend

Vermaak voor onderweg

Placemat to go

Ideaal voor in de auto, het vliegtuig of in het restaurant: de placemat to go! Aan 2 zijdes in te kleuren en met handig opbergtasje. Placemat helemaal vol? Even uitwassen en weer klaar voor gebruik. Verkrijgbaar in verschillende thema's zoals dino's, voertuigen, vlinders en sprookjes. 

eat sleep doodle placemat to go vlinders.gif
Snack n go bijen natuur.jpg

Eten meenemen

Deze herbruikbare zakjes van Roll 'n eat zijn ideaal voor het meenemen van broodjes, groente of fruit. De binnenkant is eenvoudig af te spoelen zodat je hem zo weer opnieuw kunt gebruiken.

WMBT rietje voor onderweg yellow.png

Altijd een rietje bij de hand

In deze schattige opbergetui zit een herbruikbaar siliconen rietjes én een RVS borsteltje. Zo heb je altijd een fijn herbruikbaar rietje bij je (in plaats van papieren rietjes). Ook te koop in een set van 5 rietjes + borsteltje.

Tip: neem je eigen spreads mee!

Gaan jullie naar het buitenland? Broodbeleg is daar vaak nét even anders dan thuis. Voorkom teveel zoete opties op tafel en neem zelf een aantal spreads mee zoals notenpasta, gezonde chocopasta of een lekkere vruchtenspread.

okae kinderthee ijsthee.jpg

15% korting

IJsthee!

Wil je graag iets gezonds (naast water) te drinken geven op vakantie? Neem dan een zakje Kinderthee mee! Er zitten 15 piramidezakjes thee in en je kunt er heerlijke ijsthee van maken! Tip: Ook in de avond lekker om warm te zetten en bij te komen van de drukke dag.

Gaan jullie naar de camping?

HB19_ACTION2_960x960.webp

Maak je eigen popcorn!

Met deze popcornmaker maken jullie op vakantie de lekkerste popcorn! Steek een tak in de popcornmaker, vul hem met wat maïs en een beetje olie en houdt hem boven een vuur of de barbeque. Even wachten totdat alles gepoft is en smullen maar!

Stapelbare rietjesbekers

Deze stapelbare rietjesbekers zijn gemaakt van RVS en worden inclusief siliconen deksel geleverd. Ideaal om knoeien te voorkomen én om wespen uit drankjes te houden. Keuze uit verschillende kleuren!

Shop hier je favoriete vakantie musthaves

gebruik het filter om snel producten te vinden

Shop vakantie