• Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
meisje laat wortel uit moestuin zien.web

Op zoek naar gezonde voeding voor je kind?

Ik help je verder! Als online kindervoedingscoach geef ik advies en help ik bij al jouw vragen en twijfels over gezonde voeding.

Daarnaast verkoop ik allerlei lekkere en handige producten die jou als ouder hierbij gaan helpen, zoals kinderthee, speciale kindermessen en heerlijke biologische fruitpoeders

Gezond eten hoeft geen strijd te zijn. Ontdek hoe leuk en lekker gezonde voeding kan zijn en geniet weer tijdens het eten!

Voedingsadvies

Heb jij veel vragen over écht gezonde voeding voor je kind? Twijfel je regelmatig wat nu juist is om te geven of is het eten continu een strijd? Misschien zijn er zelfs klachten zoals buikpijn? Als online coach help ik je verder! 

Kinderthee

Op zoek naar een alternatief voor zoete kinderdrankjes zoals ranja? Okae kinderthee is dé nieuwe limonade: net zo smaakvol maar zonder suikers of zoetstoffen en natuurlijk cafeïnevrij. Zowel warm als koud heerlijk voor kinderen!

Fruitpoeder

Wil jij je kind geen toetjes, sapjes en baksels geven die vol zitten met schadelijke stoffen? Een goed alternatief is gevriesdroogd fruitpoeder, dat je als natuurlijke kleur- en smaakstof kunt gebruiken!

In mijn aanpak en de producten die ik verkoop staat jouw kind centraal en streef ik er naar hem of haar zoveel mogelijk te betrekken bij het (maken van) eten. Dit stimuleert zelfstandigheid en vergroot het plezier zodat eten en drinken weer een feestje wordt!

Over mij

Ik ben Ilona, moeder van twee dochters en eigenaar van Okae for Kids. Toen mijn oudste dochter Kae-Lynn vaste voeding ging eten verbaasde ik me over de hoeveelheid suikers in alle 'kinderproducten' in de supermarkt en besloot ik écht suikervrije limonade op de markt te brengen, namelijk Okae kinderthee

Toen de thee nog maar net op de markt was beviel ik veel te vroeg, met 29 weken, van mijn tweede dochter Philou. Een heftige periode volgde en ik besloot mijn baan op te zeggen en me te richten op ons gezin, maar ook op mijzelf. Ik voelde al snel dat ik meer wilde betekenen als het gaat om gezonde voeding voor kinderen en toen we in rustiger vaarwater kwamen besloot ik de opleiding tot kindervoedingscoach aan de Better Health Academy te volgen. De beste beslissing ooit! 

Met behulp van praktische tips, eenvoudige aanpassingen en lekkere recepten help ik jou als ouder om je kind(eren) gezonder te laten eten en drinken. Zónder die ó zo herkenbare strijd aan tafel maar op een positieve manier en met plezier en aandacht voor je kind!

meest verkochte producten
recente artikelen
Okae for Kids op Instagram
       Volg Okae!       
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon

Klantenservice

Over Ilona

Veelgestelde vragen

Algemene voorwaarden

Verzend- en retourbeleid

Contact

Levering in 1-3 dagen

Verzending vanaf €2,95

Gratis verzonden vanaf €45,-

Informatie

Ilona Valster

Okae for kids
Rosendaalsestraat 375

6824 CK

Arnhem

info@okaeforkids.nl

+316 11414015

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen, winacties en het laatste nieuws!

© 2020 by Okae for Kids